כוכבת "האח הגדול" בר כהן ממשיכה להעניק את הפרשנות האישית שלה לזוגות המשתתפים בעונה החדשה של "חתונה ממבט ראשון" כשאתמול (שלישי) הונחו על הגריל שלה איזבל עיני בת ה-35 מאשקלון ונועם בן שימול בן ה-37 ממושב יציץ, הזוג השישי שהתחתן בריאליטי השידוכים. כהן שצפתה בתגובותיה של עיני לאחר הפגישה עם בן שימול, הביעה חשש שהחתן לא מוצא חן בעיניי הכלה.
"אני חוששת שהוא לא הטעם שלה. אוף, אני לוקחת את זה קשה", שיתפה כהן בתחושותיה בעקבות דברים שאמרה עיני לאחר המפגש עם בן שימול, מהם נוצר הרושם שהיא לא התלהבה מהשהות האינטנסיבית העתידית עם בעלה הטרי. "אני טועה? תענו לי רק בכן או לא", ביקשה תוך שהיא מתקשה לעמוד בסקרנות. "אני לא יכולה לחכות ולראות", התוודתה.
בפוסט של העיתונאי ערן סויסה שעסק בתגובות הצופים לשידוך בין איזבל לנועם הוסיפה כהן: "אין פה שום עניין של יפה או לא יפה. יש משיכה ויזואלית, ועוד לפני שפגשנו את הבחור היה ניתן לזהות שמראה חיצוני חשוב לה. למה זו בושה? הוא נראה סבבה לגמרי, אבל רק מאיך שהיא הצטלמה, ברור שלבחורה יש חשיבות גדולה למראה. הם לא מתאימים ויזואלית, ודי להתייפייף", קבעה. "מותר לאישה להתבאס כשהיא באה לתוכנית ממקום אמיתי של למצוא בן זוג. כמו שאתן נמשכות לגבר שנראה בצורה מסוימת, גם לה מותר. מה הרצון, שהיא תזייף? שהיא תחייך? גם לפסיכולוגים יש עניין להתאים ויזואלית. מזכירה לכם את השיח על בר ועל הרצון להתאים לה מישהו שמאוד דומה לה ויזאולית. זו תוכנית ריאליטי. כן, יחסית כנה לדעתי. ויש רצון אמיתי לעבוד שעות נוספות ולא רק לייצר תוכנית, אלא באמת ליצור התאמות, בניגוד לתוכניות אחרות. אבל עדיין יש כאן רצון לקאסט שמדבר את התקופה, והתאימו לה אותו כי הוא מילואימניק ורצו כאלה דמויות. לא צריך להיות פסיכולוג כדי להסתכל ולהגיד שהיא לא הייתה קורצת לו בבר".
בסטורי נוסף שפרסמה כהן היא המשיכה גם בביקורת שלה על בר סימור, הפעם בעקבות דברים שאמרה על החתן שלה אור הופנונג כשהתיישבה על ספת הפסיכולוגית יעל דורון. "הוא מביך אותה, פסיכולוגית מקסימה. הוא לא ורבלי, הוא מתאמץ מדי. די, נו, אוף. היא לא מסבירה מה לא נוח לה באמת", טענה.





