"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פנינה רוזנבלום הגישה שיר פסול לאירוויזיון

רוזנבלום מצטרפת לשורת האמנים שהתגייסה לכתוב שיר שייצג את ישראל בתחרות הזמר האירופאית והגישה שיר שכתבה לוועדה - אלא שעל פי חוקי התחרות, השיר נפסל עוד טרם נבחר

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פנינה רוזנבלום , שוקה כהן
פנינה רוזנבלום. צילום: שוקה כהן

מדוע נפסל השיר של פנינה רוזנבלום לאירוויזיון?אחרי שבשבוע שעבר יובל רפאל זכתה ב"כוכב הבא לאירוויזיון" ונבחרה כנציגת ישראל לאירוויזיון 2025 שיתקיים בבאזל, בימים אלו העבודה על השיר הישראלי נמצאת בשיאה, שכן השבוע יגיע לסיומו הדד ליין להגשת השירים לועדה המקצועית בתאגיד השידור.

בשבועות האחרונים פורסם כי זמרים מהשורה הראשונה ובינהם אודיה ואושר כהן קיבלו פנייה מתאגיד השידור "כאן 11" לכתוב את השיר הישראלי לאירוויזיון. למערכת "For Real" נודע כי פנינה רוזנבלום הגישה לועדה המקצועית הבוחרת את השיר שייצג בתחרות שיר שכתבה.

פנינה רוזנבלום, צילום: אור גפן

השיר, "לחיות את החיים - LA BUENA VIDA", אותו כתבה רוזנלבום והלחין אורן כהן. "שיר מדהים, שלאגר" תיארה אותו פנינה לפניית "For Real".

אלא שעל פי חוקי התחרות, השיר פסול. הסיבה? השיר כבר יצא במסגרת חגיגות יום ההולדת של רוזנבלום. על פי חוקי האירוויזיון, שיר שמייצג את המדינה צריך להיות שיר שלא התפרסם בעבר. שיר שנחשף בעבר במסגרת כלשהי, נפסל באופן מיידי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...