"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

חנן בן ארי: "זה נותן לי אוויר ותקווה"

היוצר והזמר חנן בן ארי עבר טלטלה אישית בחודשים האחרונים כשהתגרש מאשתו הדסה. בראיון שהעניק עוד לפני כן, הוא סיפר על הימים המורכבים נפשית שעבר. כעת הוא משתף בנחמה שהוא מוצא בימים אלה

,עודכן
0השמעה
רגע פרטי משפחתי. חנן בן ארי. צילום: ללא קרדיט

חנן בן ארי הודיע בחודש אוגוסט האחרון על הפרידה מאשתו ואם שבעת ילדיו, הדסה. הפרידה הגיעה אחרי שבראיון לתקשורת סיפר על מצב נפשי מורכב שאיתו התמודד דווקא בשיא ההצלחה. אמש (ראשון) הוא ביקש לשתף במה שמפיח בו בכל זאת תקווה בימים אלה, ומעניק לו אוויר לנשימה: אלבומו הטעון של הראפר רביד פלוטניק.

מוצא תקווה. חנן בן ארי,צילום: לירון מולדובן

בן ארי העלה סטורי שבו צילם מסך בזמן שהאזין לשיר "בחשכה (הכל זה גם וגם)" של פלוטניק מתוך האלבום "הדרך לשביל הזהב" שיצא לפני מספר ימים וכולל שירים כמו "לא הצלחתי לישון הלילה", ו"תהום". על גביו הוסיף ושיתף: "שומע בלופים את החדש של רביד והוא מעולה, ועמוק, ואמיתי. נותן לי אוויר ותקווה. איזה כיף שיש אותך בעולם, אח שלי", פירגן והוסיף אימוג'י של לב אדום.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

יצירה שנותנת לו אוויר. חנן בן ארי מפרגן,צילום: מתוך אינסטגרם

היום (שני) בן ארי העלה סטורי נוסף שבו הודיע על יציאת סינגל חדש שלו בשם "היום קמתי שמח". בסטורי שולבו שתי תמונות של בן ארי, אחת שלו מחייך ואחת עם ארשת פנים רצינית.

פנים שאומרות הכל. בן ארי,צילום: מתוך אינסטגרם

גרושתו של חנן בן ארי, מרבה בתקופה האחרונה ובשבועות האחרונים לספר ברשתות החברתיות את מה שעובר עליה.בשבוע שעבר כתבה על הביטול העצמילטובת שבעת הילדים המשותפים לה ולחנן. "עם השנים הבנתי שלא רק כוח הרצון שלי אפשר לי לבטל את עצמי ולהתמסר לילדים", סיפרה בין היתר. "בשביל להתבטל צריך גם עזרה שמיימית. אולי בעיקר עזרה שמיימית".

הדסה בן ארי עם הגרוש חנן בן ארי,צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו