"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל
דור הררי והגר דקל. צילום: מתוך אינסטגרם

הצעד הבא של דור הררי ובת הזוג הגר

פרסום ראשון: השחקן זוכה ״רוקדים עם כוכבים״ ובת הזוג הדוגמנית החליטו לקחת את מערכת היחסים בינהם לשלב הבא

,עודכן
0השמעה
[object Object]

השחקן דור הררי (35) והגר דקל (23), דוגמנית ומנהלת קמפיינים, החליטו החלטה משמעותית במערכת היחסים שלהם.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

ל״For Real״ נודע כי השניים בדרך לצעד משמעותי במיוחד: איחוד כתובות. בימים אלו הזוג סוקרים את הדירות שיש לעיר תל אביב להציע, במטרה למצוא את האחת שתשמש כקו האוהבים הזוגי שלהם וממש בקרוב יעברו להתגורר תחת קורת גג אחת.

דור הררי ובת הזוג הגר דקל,צילום: אור גפן

השניים החלו לצאת בחודש יולי האחרון, כאשר הררי היה בשיא צילומי ״רוקדימים״ ומאז מנהלים כבר חמישה חודשים זוגיות דביקה ופוטוגנית במיוחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו