"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

בן דוד: "הקפאתי", לוי: "יש לו מחליף"

זוכה "האח הגדול" סיפר בריאיון ל-For Real כי החליט להקפיא את הקריירה שלו כנגן דרבוקה בתקופה הקרובה. מה חושב איתי לוי, החבר הקרוב איתו הופיע אור?

,עודכן
0השמעה
אור בן דוד, איתי לוי. צילום: משה בן שמחון

עד כניסתו לבית "האח הגדול" אור בן דוד (29) שימש כנגן הדרבוקה של איתי לוי בהופעותיו ברחבי הארץ ובעולם.

מאז שיצא מהבית המפורסם במדינה, חדי העין הבחינו כי בן דוד נעדר מהופעותיו של לוי, ואף היו הסתובבו שמועות על ריחוק. פגשנו את השניים בטקס הפרסים של טיקטוק ישראל וביקשנו מהם לעשות סדר.

אור בן דוד, אתה מספר שאתה עסוק במיוחד בימים אלו. מה עם קריירת הדירבוק?

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"כרגע הקפאתי אותה, בעקבות זה שאני מתעסק בדברים שלי כרגע.לעולם לא זרקתי ולא הזנחתי את מה שפירנס אותי כל כך הרבה זמן. גם את זה אני אחזיר לאט לאט, בזמן הנכון ובמקום הנכון".

עם איתי אתה כבר לא מנגן?

"אני לא סיימתי את העבודה שלי עם איתי, יש לי עדיין מחליף שם כרגע שעושה את העבודה וממלא את המקום שלי. ברגע שיהיה לי יותר זמן פנוי להקדיש לדבר הזה, אני בעזרת השם אחזור לנגן ואחזור להנות ממה שעשיתי כמה שנים טובות".

אור בן דוד, איתי לוי,צילום: רן יחזקאל, מתוך אינסטגרם

איתי לוי, היו אנשים שאמרו שיש ריחוק בינך לבין אור. הבנו גם שיש לו מחליף בצוות שלך.

"זה הילד שלי 15 שנה. אני לא חושב שיש לו מחליף, יש מישהו שמנגן שכבודו במקומו מונח. מחליף אין לו. שאלו אותי כבר ואמרתי - אני אשמח שאור יפרח, יעוף על החיים ויעשה קריירה. אני מאחל לו את כל הטוב ואוהב אותו מאוד".

View this post on Instagram

A post shared by @forreal_celebs

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו