"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

הערכה: הסכום המטורף שהפסידה עינב בובליל

אחרי שבועיים שחשבונה הפופולרי בעל מאות אלפי העוקבים הושבת, עינב בובליל חזרה לאינסטגרם. כמה כסף בובליל הפסידה בינתיים ומיהו דייר "האח הגדול" שחשבונו נחסם כעת?

, עודכן
0השמעה
ניתוח בהרדמה מלאה בבית חולים. עינב בובליל. צילום: אור גפן

אושיית הרשת וכוכבת הריאליטי עינב בובליל חזרה היום (חמישי) לפעילות באינסטגרם לאחר שחשבונה בעל 399 אלף העוקבים הושבת לפני כשבועיים. על פי הערכות בובליל הפסידה בתקופה הזו סכומי כסף גדולים מאוד.

כזכור, בובליל נחסמה לפני כשבועיים. לטענתה, היא פרסמה שתארח בביתה חמישים עוקבות להפרשת חלה ובעקבות עומס הפניות בחשבונה היא נחסמה.
כעת אחרי שבועיים חשבונה הוחזר לפעילות ועל פי הערכות ההפסד של בובליל מההיעדרות הממושכת מסתכם בלפחות מאה חמישים אלף שקל.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בובליל שוב באינסטגרם, צילום: מתוך אינסטגרם

בובליל מצטרפת לדניאל עמית שגם נחסמה לאחרונה וחשבונה חזר לפעול השבוע.

בסטורי הראשון שלה מאז ההשבתה בחרה בובליל לשבץ את ברכת "מזמור לתודה".

הסטורי הראשון של בובליל אחרי ההשבתה, צילום: מתוך אינסטגרם

אחרי שחשבונות האינסטגרם של עינב בובליל ודניאל עמית חזרו לפעילות, האינסטגרם של גיא איתן נחסם בשעה זו ולא ברור מתי ואם בכלל יחזור לפעול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו