"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

מאיה ורטהיימר: זה השם של התינוק

השחקנית ומגישת הטלוויזיה שילדה לפני מספר ימים, פרסמה היום בחשבונה באינסטגרם את השם הנבחר לבנה השני

,עודכן
0השמעה
מאיה ורטהיימר בהרכב משפחתי מלא. צילום: מתוך אינסטגרם

שמונה ימים אחרי שהביאה לעולם את בנה השני והפכה אימא לשניים, מאיה ורטהיימר ובעלה אסף זמיר שיתפו אמש (רביעי) את מאות אלפי עוקביה של ורטהיימר באינסטגרם בשם שבו בחרו לבנם השני, אח לבתם הבכורה אסיה, שהגיע לעולם אחרי טיפולי פוריות מורכבים.

"הגעת בימים סוערים"

"ילד קשת שלנו", כתבה ורטהיימר על רקע סדרת תמונות משפחתיות, חלקן עם בעלה אסף זמיר והילדים. "הגעת אלינו בימים מאוד מאוד סוערים, וממש כמו בסיפור נדמה שגם אתה הבאת לנו את התקווה מתוך המבול. אחרי שנים שאנחנו מחכים לך כמו לנס, הגעת", הוסיפה בהתרגשות הסבר מקדים לשם הנבחר.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"תינוק חלומי וג'ינג'י": מאיה ורטהיימר ילדה אח לאסיה,צילום: מתוך אינסטגרם

התרגשות וקריצה

"אבא שלך כרגיל חושב שאני משתמשת ביותר מדי מטאפורות, ושזה מחליש את הפוסט שבו אנחנו מכריזים שקוראים לך נח איתן זמיר, אבל כרגיל, לא מקשיבה לו", קרצה רגע לפני סיום. בנה השני של ורטהיימר זכה לשני שמות, אחד מהם "איתן" על שם אביה של מאיה, איתן ורטהיימר.

מאיה חתמה את הפוסט בברכה ליורש העצר. "תודה שבאת, וברוך הבא נח. אנחנו כבר אוהבים אותך כל כך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו