"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

הנסיך הארי עבר לקליפורניה, התפריט נשאר בריטי

מייגן מרקל הגיעה לשפוט ב"מאסטר שף אוסטרליה", סיפרה על ההבדלים הקולינריים בבית וקיבלה שיחת וידאו מבעלה בדיוק כשהמנות הוגשו

ברק אברגיל
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מייגן מרקל ב"מאסטר שף אוסטרליה" , מתוך "מאסטר שף אוסטרליה"
מייגן מרקל ב"מאסטר שף אוסטרליה". צילום: מתוך "מאסטר שף אוסטרליה"

מייגן מרקלהתארחה כשופטת בעונה ה-18 של "מאסטר שף אוסטרליה", ובפרק ששודר אמש (26 ביולי) סיפרה מה בני המשפחה אוכלים בבית.

לדברי מרקל, הנסיךהארינשאר נאמן למטבח הבריטי גם אחרי המעבר לקליפורניה. היא הגדירה אותו כבחור של בשר ותפוחי אדמה, וסיפרה שהוא מעדיף ארוחות שכוללות בשר, תפוחי אדמה ורוטב שמנת.

מרקל אמרה בשידור שהארי מסתדר היטב גם עם קארי, ושבבית מכינים לא מעט ארוחות על האש לפי חומרי הגלם שבעונה. קליפורניה נכנסה לחצר, אבל בריטניה עדיין יושבת ליד הצלחת.

מייגן מרקל מתארחת ב"מאסטר שף אוסטרליה",

מייגן מרקל מעדיפה גריל והדרים

הטעם של מרקל עצמה שונה. היא תיארה את עצמה כ"בחורה מקליפורניה", וסיפרה שהיא מעדיפה דגים ובשר על הגריל, הדרים, עשבי תיבול ותבלינים טבעיים.

מרקל גם אוהבת אוכל חריף. במהלך טעימת אחת המנות היא העריכה שהרוטב עלול להיות חריף מדי עבור הארי.

כשנשאלה מה היא הכי אוהבת לבשל, מרקל הסבירה שקשה לבחור מנה אחת מפני שיש בבית "הרבה טועמים לרצות". ההבדלים בין בני הזוג, לפחות לפי התיאור שלה, מתחילים בתבלינים ומסתיימים ברוטב השמנת.

ארצ'י וליליבת אוכלים כרוב ניצנים

מרקל סיפרה כי הנסיךארצ'יבן השבע והנסיכהליליבתבת החמש הםאכלנים מצוינים. לדבריה, הילדים אוכלים כרוב ניצנים בלי להתלונן.

היא הוסיפה כי הילדים מצטרפים לעיתים קרובות, בעיקר לעבודה בגינה. מרקל אמרה שהחיבור המשפחתי דרך אוכל חשוב לה, ולכן בני המשפחה משתדלים לקיים יחד כמה שיותר ארוחות.

הנסיך הארי מחבק את ילדיו, הנסיכים ארצ'י וליליבת, צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של מייגן מרקל

הארי התקשר באמצע השיפוט

במהלך שלב השיפוט קיבלה מרקלשיחת וידאו מהארי. היא בירכה אותו במילים "היי, אהובי", הציגה אותו למתמודדים ולשופטים והראתה לו את המנות שהוגשו. הארי שאל אם הפריע למשהו חשוב ובירך את הנוכחים ב-"G'Day".

"הלוואי שיכולת לטעום את זה", אמרה לו מרקל, והוסיפה שהמנות נהדרות. אחרי שהשיחה הסתיימה היא כינתה אותו "מקסים".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...