"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

באונייה: בני בלנקו חוצה את האוקיינוס בשביל סלינה

בזמן שסלינה גומז מצלמת בלונדון את העונה השישית של "רק רוצחים בבניין", בעלה בחר בדרך קצת פחות נוחה ממחלקת עסקים: אונייה, אוקיינוס והרבה מאוד זמן לחשוב על "טיטאניק"

, עודכן
0השמעה
בני בלנקו על האונייה בדרך לסלינה גומז. צילום: חשבון הטיקטוק של בני בלנקו

בני בלנקו שוב מצא דרך להפוך פחד מטיסות למחווה זוגית מתועדת היטב. לפי סרטון טיקטוק שפרסם בלנקו, המפיק המוזיקלי חוצה את האוקיינוס האטלנטי באונייה כדי לפגוש את אשתו, סלינה גומז, שנמצאת בלונדון לצילומי העונה השישית של "רק רוצחים בבניין". כי יש סלבס שמזמינים טיסה, ויש כאלה שמזמינים מסע ימי עם בדיחת "טיטאניק".

בני בלנקו בחר בים

בסרטון שהעלה לטיקטוק ביום חמישי, 16 ביולי, נראה בלנקו על סיפון אונייה בלב האוקיינוס. על הסרטון כתב: "נקודת מבט: אתה חוצה את האוקיינוס האטלנטי בטיטאניק כדי לראות את אשתך כי אתה מפחד לטוס". בכיתוב הוסיף: "הדברים שעושים בשביל אהבה". ברקע התנגן השיר "Nothing Can Change This Love" של סם קוק.

הבדיחה על "טיטאניק" אולי נשמעת כמו עוד רגע רשת, אבל לפי ראיונות קודמים של בלנקו, הפחד מטיסות מלווה אותו כבר שנים. במקרה הזה, הפתרון הוא לא נשימות עמוקות, לא כדור הרגעה ולא מושב ליד החלון. הפתרון הוא פשוט אוקיינוס שלם.

@itsbennyblanco

the things we do for love

♬ Nothing Can Change This Love - Sam Cooke

סלינה גומז בלונדון, הגעגוע ברשת

גומז נמצאת בלונדון מאז מאי במסגרת צילומי "רק רוצחים בבניין". ב-10 ביוני היא העלתה לאינסטגרם סדרת תמונות עם בלנקו וכתבה: "המרחק אומר כל כך מעט כשמישהו אומר כל כך הרבה... מתגעגעת אליך". בלנקו הגיב לה: "אני מתאהב בך יותר ויותר בכל יום". זה מתוק, וזה גם חומר שמחזיק מדורי סלבס בלי להתאמץ יותר מדי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

לפי ELLE, המסע הנוכחי מגיע גם לקראת יום הולדתה ה-34 של גומז ב-22 ביולי. מוקדם יותר החודש השניים נפגשו בניו יורק, סביב אירועי החתונה של טיילור סוויפט וטרוויס קלסי, אבל גומז המשיכה לאחר מכן את תקופת הצילומים בלונדון.

פוזה אינטימית. סלינה גומז ובני בלנקו, צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של סלינה גומז

פחד הטיסות שמנהל להם את הלו"ז

זו לא הפעם הראשונה שבלנקו מדבר על העניין. ב-2024, בריאיון ל-"The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", הוא אמר: "אני לא טס". בהמשך סיפר שהוא לוקח אונייה לאירופה, ושבאחת ההפלגות אפילו צפה ב"טיטאניק" עם אד שירן בזמן העבודה על האלבום Divide. "אני ואד שירן צפינו ב'טיטאניק' במיטה, מחובקים, בלילה הרביעי. אני נשבע", סיפר אז.

גם בריאיון המשותף של גומז ובלנקו לפודקאסט "On Purpose" של ג'יי שטי, הנושא עלה שוב. בלנקו אמר שם שהוא לוקח אונייה לאירופה, וגומז סיכמה בפשטות: "הוא לא טס". ב-ELLE הוא גם תיאר טיסות כמשהו שהוא "שונא" וכינה אותן "מפחידות".

סלינה גומז ובני בלנקו, צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של סלינה גומז

ובינתיים, יש גם אלבום

במקביל למסע הימי, בלנקו ממשיך לקדם מוזיקה. לפי People, אלבומו החדש "Hermoso" צפוי לצאת ב-14 באוגוסט, וכבר יצא ממנו הסינגל "Joven y Salvaje" עם Bb trickz.

אבל לפחות השבוע, הכותרת לא נמצאת באולפן אלא על הסיפון. בלנקו לא המציא מחוות רומנטיות, הוא רק נתן להן מסלול קצת יותר איטי, הרבה יותר יקר, ובעיקר מצטלם יותר טוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו