"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

פול מקרטני: התהילה של סוויפט מזכירה את הביטלס

אחד האנשים היחידים בעולם שחווה תהילה בסדר גודל כזה, מזהה אצל טיילור סוויפט משהו מוכר מאוד. עצות, לדבריו, היא כבר לא ממש צריכה

,עודכן
0השמעה
טיילור סוויפט ופול מקרטני. צילום: רויטרס, BBC2

לטיילור סוויפטיש עכשיו מחמאה מאדם שמבין דבר או שניים במעריצים צורחים ובתהילה עולמית.פול מקרטני, בן 83, אמר בריאיון לורנון קייבתוכנית "Tracks of My Years" של BBC Radio 2 כי הוא מזהה הקבלה בין התהילה העולמית שלה לבין זו שהביטלס חוו בשיאם.

פול מקרטני על טיילור סוויפט: "רואים את ההקבלה"

מקרטני נשאל על כוכבות הפופ של היום, ואמר על סוויפט שהיא "טובה מאוד" ו"חכמה". אחר כך התייחס לתהילה העולמית שלה.

"רואים את ההקבלה, את התהילה העולמית שיש לטיילור סוויפט ושגם לנו היתה", אמר, בתרגום לעברית.

פול מקרטני מופיע בקנדה, 25 בנובמבר 2025,צילום: Nick Iwanyshyn/The Canadian Press via AP

"אני יותר כמו הסבא, בעצם"

כשנשאל אם היה נותן לסוויפט עצה על ההתמודדות עם פרסום עולמי, מקרטני הבהיר שלדעתו היא כבר לא זקוקה להכוונה ממנו.

"אני לא חושב שהיא צריכה עצות, למען האמת", אמר. "אם היא היתה מבקשת, בהחלט הייתי נותן. אני כמו האח הגדול של הדור הזה, או יותר כמו הסבא, בעצם".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אחרי הביטלס וקריירת סולו שנמשכת עשרות שנים, קשה להתווכח עם התואר החדש שמקרטני העניק לעצמו.

טיילור סוויפט מהממת במהלך משחק בגמר המזרחי של ה-NBA בין קליבלנד קאבלירס לניו יורק ניקס בקליבלנד, אוהיו, ארה"ב, 23 במאי 2026,צילום: Gregory Shamus/Getty Images/AFP

המסיבה שבה טיילור סוויפט פגשה ביטל

מקרטני סיפר גם שפגש את סוויפט במסיבה שערכו רעייתו,ננסי שוול, ובתו, מעצבת האופנהסטלה מקרטני. באותה מסיבה, לדבריו, נכחו גםבילי אייליש,אוליביה רודריגווסברינה קרפנטר.

"הן אנשים ממש מגניבים. הן טובות מאוד", אמר מקרטני. "אני אוהב את הקולות שלהן. אם הן יצטרכו עצה, אשמח לתת אותה, אבל אני לא חושב שהן צריכות".

המחמאה לסוויפט מגיעה אחרי שלפי פרסומים על נתוני United World Top 10 של מדיה טראפיק, באוקטובר 2025 היא עקפה שיא שיוחס לביטלס, כששבעה משיריה הופיעו בו זמנית בעשירייה הראשונה, לעומת שישה שירים של הלהקה ב-1964.

צפו בריאיון המלא(השיחה על טיילור סוויפט מתחילה ב-37:23.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו