"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אלק בולדווין נגד אילון מאסק: "האישה היפה בעולם"

לופיטה ניונגו קיבלה שני תפקידים ב"האודיסיאה" של כריסטופר נולאן, מאסק לא התאפק, ובולדווין נכנס לתמונה. הוליווד, כרגיל, גילתה שגם מיתולוגיה יוונית יכולה להפוך לריב ברשת

,עודכן
0השמעה
אלק בולדווין נגד אילון מאסק. צילום: רויטרס, AP

אילון מאסקשוב הצליח להכניס את עצמו לוויכוח הוליוודי, והפעם סביב ליהוקה שללופיטה ניונגול"האודיסיאה" שלכריסטופר נולאן. אחרי שמאסק תמך בביקורת על הבחירה בניונגו לתפקיד הלנה מטרויה,אלק בולדוויןפרסם באינסטגרם תמונה שלה וכתב: "אילון היקר... אבל היא כן האישה היפה בעולם... אלק".

הליהוק שהדליק את הקרב

מה שהתחיל כליהוק מסקרן הפך בתוך ימים לעוד קרב סלבס שמוכיח שגם האולימפוס לא חסין מתגובות ברשת. נולאן אישר בפרופיל שפורסם ב-Time כי ניונגו תגלם ב"האודיסיאה" שני תפקידים: הלנה מטרויה ואחותה קליטמנסטרה. הסרט צפוי לצאת לאקרנים ב-17 ביולי 2026.

עבור מי שעקב אחרי הקריירה של ניונגו, הבחירה לא בדיוק נפלה מהשמיים. היא זוכת אוסקר, אחת השחקניות המוערכות בהוליווד, וב-2014 מגזין People הכתיר אותה כ"האישה היפה בעולם". ועדיין, זה הספיק כדי לפתוח חזית חדשה סביב הסרט.

לופיטה ניונגו,צילום: Getty Images

מאסק הגיב במילה אחת

הדיון התלקח אחרי שהפרשן השמרנימאט וולשכתב כי אף אדם בעולם לא חושב שניונגו היא האישה היפה בעולם. מאסק הגיב לו במילה אחת: "נכון". בהמשך, לפי דיווחים בארצות הברית, הוא גם טען שנולאן ליהק אותה כי "הוא רוצה פרסים", ובפברואר כתב כי נולאן "איבד את היושרה שלו".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

זו לא היתה הפעם היחידה שבה מאסק תקף את הסרט. לפיVanity Fair, הוא כבר התייחס בעבר בזעם לשמועות סביב ליהוקו שלאליוט פייג'לתפקיד אכילס.

בולדווין לא נשאר בצד

בולדווין, שלא בדיוק בנה קריירה על שתיקה ממושמעת, נכנס לתמונה עםפוסט קצר באינסטגרם. בלי נאום ארוך ובלי דיון על כללי ליהוק, הוא העלה תמונה של ניונגו וכתב: "אילון היקר... אבל היא כן האישה היפה בעולם... אלק".

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

בינתיים, "האודיסיאה" ממשיך להתקדם כאחד הפרויקטים הגדולים של 2026, עםמאט דיימוןכאודיסאוס,טום הולנד, אן האת'וויי,זנדאיה,שרליז ת'רון,רוברט פטינסון,בני ספדי,ג'ון לגוויזאמו,מיה גות'ואליוט פייג'.

הטריילר הרשמי כבר עלה, ושם גם מופיע תאריך היציאה: 17 ביולי 2026. עד אז, נראה שהמסע של אודיסאוס הביתה יהיה קצר יותר מהמסע של הוליווד לצאת מוויכוח ליהוק בלי שכולם יצעקו ב-X.

צפו בטריילר:

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו