"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

באמריקה תוהים: מדוע השחקנית מאושפזת כבר חודש?

כריסטינה אפלגייט אושפזה בבית חולים בלוס אנג'לס. מקורביה שומרים על עמימות ומגבירים את סימני השאלה

ברק אברגיל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כריסטינה אפלגייט , מתוך אינסטגרם כריסטינה אפלגייט
כריסטינה אפלגייט. צילום: מתוך אינסטגרם כריסטינה אפלגייט

כריסטינה אפלגייטשוב בכותרות, אבל הפעם רחוק מהשטיח האדום. לפי דיווח ב-TMZ ושיחות עם גורמים המעורבים בפרטים, השחקנית מאושפזת כבר קרוב לחודש בלוס אנג'לס, בלי הסבר רשמי לסיבה, ועם הרבה סימני שאלה.

אשפוז בלי תשובות

לפי הדיווח, אפלגייט אושפזה כבר בסוף מרץ, אך נכון לעכשיו לא פורסמה הסיבה המדויקת.

נציג מטעמה השיב בצורה עמומה:
"אין לי תגובה לגבי האם היא נמצאת בבית החולים או מה הטיפולים שהיא מקבלת".

עם זאת, הוא כן הזכיר את הרקע:
"יש לה היסטוריה ארוכה של מצבים רפואיים מורכבים".

במקביל, ובאופן לא מפתיע, יצאה הודעה כי גם הפודקאסט שלה נכנס להפסקה.

כריסטינה אפלגייט, צילום: גטי אימג'ס

שגרה שלא נראית כמו פעם

אפלגייט לא הסתירה בשנים האחרונות את ההתמודדות שלה עם טרשת נפוצה. היא שיתפה שוב ושוב עד כמההיומיום הפך מורכב.

"אני אומרת לעצמי, פשוט תביאי את הילדה לבית הספר ואז תחזרי למיטה", סיפרה בעבר. משפט שמסכם מציאות לא פשוטה.

לדבריה, גם פעולות בסיסיות הפכו לאתגר: יש ימים שבהם היא מתקשה להרים יד או אפילו להחזיק טלפון.

צילום: מתוך הסדרה // "בשבילי אתם מתים". כריסטינה אפלגייט, צילום: יח"צ

יותר מ-30 אשפוזים

מאז שאובחנה ב-2021 עם טרשת נפוצה, החיים שלה השתנו דרמטית.

"הייתי בבית חולים יותר מ-30 פעמים",חשפה, והוסיפה כי היא מתמודדת גם עם זיהומים חוזרים וטיפולים מתמשכים.

המחלה, שפוגעת במערכת העצבים, משפיעה על השגרה, אך אפלגייט סיפרה בעבר כי היא מנסה ככל יכולתה לשמור עליהעבור בתה, גם כשהגוף מאותת אחרת.

כריסטינה אפלגייט ובתה סיידי, צילום: גטי אימג'ס

האשפוז הנוכחי, בלי פרטים ברורים, משאיר לא מעט מקום לדאגה, ובעיקר מזכיר עד כמה המצב שלה מורכב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...