"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

"מגעיל ולא אנושי": קאשה נגד הבית הלבן

שיר מסיבות נגרר לסרטון צבאי וקאשה החליטה לשים לזה סוף

,עודכן
0השמעה
קאשה, טראמפ. צילום: EPA, Jordan Strauss/Invision/AP

קאשהשיתפה סטורי נגד הבית הלבן אחרי שראתה שהשיר שלה "Blow" הוצמד לסרטון טיקטוק עם תיעוד פעולה צבאית. היא טוענת שלא נתנה אישור, ומגדירה את המהלך כניסיון "להסית לאלימות ולאיים במלחמה"

הסרטון, התאריך, והשיר הלא נכון במקום הלא נכון

בעמודים הרשמיים של הבית הלבן על הסרטון שמציג מטוס קרב יורה טיל לעבר ספינה ופיצוץ, עם מסר על "קטלניות". ברקע מתנגן "Blow", להיט הפופ של כוכבת הפופ מ־2010. בסטורי שלה הזמרת כתבה: "נודע לי שהבית הלבן השתמש באחד השירים שלי בטיקטוק כדי להסית לאלימות ולאיים במלחמה". אחר כך הוסיפה: "לנסות לעשות קליל ממלחמה זה מגעיל ולא אנושי". היא גם הדגישה שהיא "בהחלט" לא מאשרת שהמוזיקה שלה תשמש כדי לקדם אלימות מכל סוג.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

קאשה,צילום: REUTERS

בסוף הטקסט שלה טענה הזמרת שהנשיא טראמפ "מופיע בקבצים מעל מיליון פעמים". במקביל, מדווחים בעולם כי שטראמפ הכחיש עבירה בהקשר לקשר שלו עם ג׳פרי אפשטיין.

"תודה על תשומת הלב"

סטיבן צ׳ונג, מנהל התקשורת בבית הלבן, שיתף מחדש את דבריה של קאשה ב־X וכתב שהתגובות של "זמרים" רק נותנות להם יותר תשומת לב ויותר צפיות לסרטונים שלהם. התגובה שלו הלכה ישר על מדד אחד: צפיות.

קאשה היא האחרונה בשורה של אמנים שדרשו שהבית הלבן יפסיק להשתמש בשירים שלהם ובהם גם סברינה קרפנטר ורדיוהד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו