"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל
היורשת כאן

בלו אייבי: הרגע שבו זה התהפך

בת ה־13 של ביונסה וג'יי זי הגיעה למשחק הלייקרס, הזכירה וייב נוסטלגי, והוכיחה ששם המשפחה המחייב שלה הוא לא רק ירושה מוצלחת

,עודכן
0השמעה
ג'יי זי ובתו בלו אייבי קרטר במשחק גביע ה-NBA בין לוס אנג'לס לייקרס לסן אנטוניו ספרס ביום רביעי, 10 בדצמבר 2025, בלוס אנג'לס. צילום: AP Photo/Jae C. Hong

בלו אייבי קרטר, בתם הבכורה שלביונסהוג'יי זי, הופיעה ב־10 בדצמבר 2025 לצד אביה במשחק של לוס אנג'לס לייקרס נגד סן אנטוניו ספרס בקריפטו.קום ארנה, בלוק שקשה לפספס.

לוק אחד, שינוי ברור

עם מעיל עור של בלנסיאגה, ג'ינס רחב ומשקפי שמש כהים, בלו אייבי שידרה וייב ברור של תחילת העשור הקודם. ג'יי זי, בלבוש השחור הקבוע, ישב לידה, אבל היה ברור לאן העדשה נמשכת.

ג'יי זי ובתו בלו אייבי קרטר עוזבים אחרי משחק גביע ה-NBA בין לוס אנג'לס לייקרס לסן אנטוניו ספרס ב-10 בדצמבר 2025, בלוס אנג'לס,צילום: AP Photo/Jae C. Hong

ולהשוואה:

ג'יי זי ובלו אייבי קרטר (בת 8) במשחק כדורסל ב-8 במרץ, 2020,צילום: Allen Berezovsky/Getty Images

נעלי Isabel Marant מדגם Bekett הפכו לפריט המדובר של הערב. דגם אייקוני שמזוהה גם עם ביונסה בעבר, וחזר עכשיו לכותרות. ברשת החלו לתהות אם מדובר במחווה מודעת או פשוט בחירה שמכירה היטב את ההיסטוריה המשפחתית.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מהרשת לבמה

ברשתות החברתיות חזר אותו קו: השוואות לביונסה, דיבורים על דמיון, והבנה שבלו אייבי כבר לא נתפסת רק כנספחת להורים המפורסמים.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Knowles (@mstinaknowles)

זה מתחבר למה שקרה כבר קודם. בלו הופיעה לצד ביונסה בסיבובי ההופעות Renaissance ו־Cowboy Carter. ביונסה אמרה עליה בעבר: "בלו היא אמנית. היא לקחה את זה ברצינות, והכי חשוב, היא נהנתה מזה". ג'יי זי סיפר שחש "עור ברווז" כשראה אותה על הבמה.

כבר לא ברקע

הסיפור כאן לא באמת על אופנה. הוא על רגע שמסמן מעבר. בלו אייבי עדיין בת 13, אבל הדרך שבה מסתכלים עליה כבר השתנתה. פחות ילדה שמלווה, יותר דמות שמתחילה לעמוד בזכות עצמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו