"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

תומפסון חושפת: "טראמפ הזמין אותי לדייט"

אמה תומפסון יודעת איך לגנוב את ההצגה, גם כשלא מדובר בסרט. בפסטיבל לוקרנו היא חשפה את היום שבו קיבלה שיחת טלפון מפתיעה מדונלד טראמפ, רגע אחרי שהתגרשה

ברק אברגיל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אמה תומפסון , Late Night Local Caption
אמה תומפסון. צילום: Late Night Local Caption

על סט של סרט פוליטי סאטירי, אמה תומפסון יושבת בחדר ההמתנה שלה, מרוכזת בטקסטים, כשפתאום הטלפון מצלצל. היא עונה, ומעבר לקו קול מוכר מדי: "הלו, זה דונלד טראמפ". היא כמעט מתפוצצת מצחוק, בטוחה שמדובר במתיחה. אבל לא, טראמפ בכבודו ובעצמו מציע לה להתארח באחד ה"מקומות היפים" שלו, ואולי גם להצטרף לארוחת ערב.

העיתוי? כמעט מושלם לסרט רומנטי מוגזם. בדיוק באותו היום, תומפסון קיבלה את מסמכי הגירושים מקנת בראנה: "הוא כנראה שלח את אנשיו לחפש גרושות טריות שיצעדו לצידו", היא זרקה בפסטיבל לוקרנו, מול קהל שנקרע מצחוק. היא הוסיפה: "יכולתי לשנות את מהלך ההיסטוריה האמריקאית".

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, צילום: אי.פי.אי

עד היום, היא לא יודעת איך טראמפ מצא את המספר שלה. אולי זה היה אחד מהעוזרים הנמרצים שלו, אולי הוא בעצמו שיחק בבלש. מבחינתה, עצם העובדה שהגיע עד לטלפון שלה באמצע יום צילומים היא כבר סוג של "סטוקינג". היא הודתה לו, חייכה בנימוס, והבטיחה לחזור, הבטחה שנשארה בגדר פנטזיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...