"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

קרוז ודה ארמס: זוג או ביזנס?

טום קרוז ואנה דה ארמס נתפסו מבלים יחד בלונדון – והשמועות טסות! רומן לוהט או סתם פרויקט סודי? כל הפרטים על הזוגיות (המקצועית?) המסקרנת

,עודכן
0השמעה
טום קרוז ואנה דה ארמס. צילום: AFP, Getty Images

טום קרוזשוב בכותרות, והפעם לא בגלל פעלולים מסמרי שיער או סרטי אקשן שוברי קופות, אלא בגלל שמועות על רומן חדש ומסקרן במיוחד. אבל האם יש בשמועות האלה אמת?

כבר כמה שבועות שהרשת מלאה בתמונות וברמזים על מערכת היחסים הסודית, כביכול, של הכוכב בן ה-62 עם לא אחרת מאשר השחקנית הקובניתאנה דה ארמס(36).

מפגשים אינטימיים בלונדון

קרוז ודה ארמס נצפו יחד בלונדון יותר מפעם אחת. לפני כחודש הם בילו יחד בארוחת ערב אינטימית ברובע היוקרתי סוהו, והצהובונים מספרים שהאווירה היתה מחושמלת. "השניים נראו מאוד קרובים, הם דיברו ולחשו אחד לשנייה לכל אורך הארוחה", סיפר לכאורה אחד הנוכחים במקום.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אנה דה ארמס,צילום: AFP

אבל זה לא נגמר שם. מצלמות הפפראצי תפסו אותם שוב, הפעם במנחת מסוקים, כשהם מחויכים ונראים במצב רוח מרומם במיוחד. מה בדיוק גרם להם להיפגש שוב ושוב?

אז מה באמת קורה שם?

למרות כל ההשערות והלחישות מאחורי הקלעים, מקורב לשניים סיפר למגזין ״PEOPLE״ שהקשר בין קרוז ודה ארמס הוא אך ורק מקצועי. לדבריו, הם נפגשים לעיתים קרובות כחלק מהכנות לפרויקט קולנועי חדש שבו ישתפו פעולה. מי שאחראי על החיבור המסקרן הוא הבמאידאג לימן(59), המוכר בזכות סרטים כמו ״מר וגברת סמית'״ ו-״שומר הברים״.

בעוד המעריצים אולי יתאכזבו לשמוע שאין כאן סיפור אהבה סוער, אין ספק ששני הכוכבים האלה עסוקים במיוחד. קרוז, שממשיך לככב בסדרת הסרטים ״משימה בלתי אפשרית״, מצפה להשקת החלק הבא – ״חשבון סופי״, ואילו דה ארמס מככבת בסרט האקשן ״ג'ון וויק מציג: בלרינה״, שצפוי לצאת ביוני הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו