נא להכיר: מורן ארוך תשתתף בעונה הקרובה של "אהבה חדשה". ארוך, בת 30 מראשון לציון, תנסה למצוא אהבה בריאליטי השידוכים שישודר ב"רשת 13".
ויש עוד פרט מעניין שאנחנו יכולים לספר: לארוך יש אקס מוכר שכיכב לאחרונה בטלוויזיה. זהו איב עובדיה, בנו של קוקו מאילת. שהשתתף בדוקו המשפחתי "חיים של קוקו" המשודר ב-YES. עובדיה עוסק במוסיקה וגם כדורגלן.
מערכת היחסים של מורן ואיב נמשכה 3 וחצי שנים, עד שנפרדו.
יש הצלחות
בימים אלה מצטלמת העונה של "אהבה חדשה" שתעלה בקרוב ל"רשת 13". העוברים והשבים באזור נחלת בנימין, שם נמצא מתחם המגורים של משתתפי התכנית בזמן הצילומים, נחשפים למשתתפים שהיום הם עדיין אלמונים, אך יגיעו בקרוב למסך. חלק מעוברי האורח מצליחים לזהות את המשתתפים, כמו במקרה של ארוך.
התכנית "אהבה חדשה" רשמה הצלחות יפות במהלך השידורים. נויה אריאלי ודור טאוב, שהכירו במהלכה, נישאו והפכו להורים לשון.
עוד בני זוג שיצאו מהתכנית: ליה נגה ודביר סולומון, וגם ליר עוז שמככבת ב"הישרדות", ובן זוגה שחר מנע.
האם אחרי זוגיות ממושכת ופרידה גם ארוך תמצא אהבה? בהמשך נדע.





