בתמונות שהגיעו לידי ForReal נראים אביתר כהנא ונטע מנשה, הזוג שהכיר מתחת לחופה של "חתונה ממבט ראשון", כשהם מבלים בנפרד ובחברת אחרים. בתור אתר אובססיבי לסלבס, קשה להתעלם מהתמונה: כל אחד מהם נמצא במקום אחר, עם אנשים אחרים, והרבה פחות אווירת זוגיות טלוויזיונית.
מה רואים בתמונות
לפי התיעוד שהגיע למערכת, כהנא נראה בחוף הים, בין שמשיות ומתרחצים, כשהוא יושב סמוך לצעירה אחרת. בתיעוד נוסף מנשה נראית מרימה כוסית בחברת גבר אחר ומבלים נוספים, באווירת בריכה קלילה בהרבה מהניסויים הזוגיים של הפריים טיים.
כאן נכנסת ההסתייגות החשובה: התמונות לא מוכיחות מה טיב הקשר של כהנא או מנשה עם מי שמופיעים לצידם. הן כן מראות בילויים נפרדים, וזה כבר מספיק כדי להרים גבה אחת לפחות.
מהריאליטי אל החיים עצמם
כהנא ומנשה הכירו בעונה השמינית של "חתונה ממבט ראשון", ונפגשו לראשונה מתחת לחופה.
על המסך השניים עברו מהר מאוד משלב ה"איפה היית כל החיים" לשלב המוכר יותר של החיים עצמם: חיבור, הומור, פערים, שיחות כבדות ורגעים שבהם הקשר נראה פחות כמו אגדה ויותר כמו מערכת יחסים רגילה, רק עם מצלמות.
בריאיון שפורסם ב-mako צוטטה מנשה כשאמרה: "פתאום כל אחד פחות מתלהב", משפט שנאמר בהקשר של התוכנית, אבל מקבל עכשיו הד קטן נוסף.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



