"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

דיירי "האח הגדול" כבר בחרו את הזוכה שלהם בגמר

יום לפני הגמר הגדול, המודחים לא מסתירים במי הם תומכים. כך נראית התפלגות ההצבעות של השותפים לשעבר מבית "האח הגדול" של אלירן, גל, נעם, עומר ורפאלה

רינת נלקין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חמשת הפיינליסטים, גמר "האח הגדול" 2026 , רן יחזקאל
חמשת הפיינליסטים, גמר "האח הגדול" 2026. צילום: רן יחזקאל

עוד פחות מיממה יוכרע מי יהיה הזוכה של "האח הגדול" 2026 שייקח הביתה את הפרס הגדול של מיליון שקלים. על התואר מתמודדיםאלירן דוד ביטון, גל רובין, נעם טקלה, עומר ציפוריורפאלה טווינה.

מחוץ לבית כבר מתנהל קמפיין. לצד המשפחות והמעריצים, גם דיירי העונה שהודחו בשבועות האחרונים בחרו צד. הם מפרסמים סטוריז, מתראיינים לגבי הפייבוריט שלהם, ואפילו קוראים לעוקבים להצביע.

אז איך נראית הבחירה של דיירי העונה שיצפו בגמר מבחוץ? הנה הפירוט.

מחנה נעם טקלה

קורן חתוכה, המודח האחרון מהבית, לא מסתיר לרגע את התמיכה שלו בנעם טקלה. מאז שהודח הוא מספר שוב ושוב על החברות שנרקמה ביניהם ומביע תקווה שנעם יהיה הזוכה.

גםדניאל משהקרא לעוקביו להצביע לנעם. במסגרת שאלות ותשובות באינסטגרם הוא אמנם העריך שגל רובין תנצח, אבל הבהיר:"אני רוצה שנעם ייקח. תצביעו לנעם".

פטל אסףהעלתה סטורי וביקשה:"יפים שלי כולם להצביע לנועם שלי". היא צירפה קישור להצבעה אליו, וגם לרפאלה.

ענבל אלדןהעלתה כמה סטוריז שבהם שיתפה עד כמה היא מתגעגעת לנעם."אני לא מאמינה שאני רואה אותך מחר", כתבה לצד קישור להצבעה עבורו.

ענבל בוחרת בשניים בסטורי, צילום: אינסטגרם

גל רובין זוכה לתמיכה

ענבל אלדן לא הסתפקה בתמיכה בנעם, והעלתה גם תמונה משותפת עם גל רובין."אני אוהבת אותך חברה שלי", כתבה, והוסיפה קישור להצבעה עם הכיתוב:"תצביעו לפיה שלי".

גםמירה נואףהכריזה בסטוריז שהיא תומכת בגל."הטוב ינצח", היא אומרת.

דור חי חמוהצהיר בראיונות האחרונים שהוא רוצה לראות את גל זוכה. גםאדיר ברק, שניהל קשר קרוב עם גל, כולל קערות bowl עם פירות ויוגורט שמשכו הרבה תשומת לב בבית "האח", מצהיר מאז יציאתו שהוא תומך בה.

עומר ציפורי נהנה מגיבוי קרוב

שלי סרבריאניקוב, בת זוגו של עומר ציפורי, היא כמובן אחת התומכות הבולטות שלו. לאחר שהודחה היא סיפרה כי בכוונתה לעבור להתגורר עם עומר מיד לאחר הגמר, ולשם כך כבר הביאה מזוודות מעיר מגוריה אילת.

שלי מתארחת בימים האחרונים בבית שלתמיר גולןשם שוהה בקביעות גם בת זוגוטל טיטו. גולן וטיטו היו בקשר קרוב עם עומר בבית ובניהול המטבח, ונראה שהכל מוכן לדאבל דייט שיתקיים אחרי הגמר.

עוד דיירת שדיברה בעד ציפורי לאורך העונה היאהילי בצלאל, שהיתה קרובה אליו בבית.

אלירן ביטון מקבל אהבה

זוהר אייזיק זקןוהודיה כהןהביעו מאז יציאתם תמיכה באלירן דוד ביטון.

זוהר אף סיפר כי כל המשקעים שהיו ביניהם במהלך העונה נשארו מבחינתו מאחור. לדבריו, כשהיה על מסוק תמיכה להודיה, הוא יצר עם האצבעות צורה של לב לכיוונו של הדייר, מחווה שלדבריו ריגשה את אלירן.

גםנעמה מריומה, שהיתה בקשר טוב עם אלירן בבית, אמרה בריאיונות שהיא רוצה לראות אותו מנצח.

דניאל קרקוזוב (קוזו)הקדיש לאלירן סטורי אישי וכתב:"אח שלי היקר, איש שיחה, אכפתי, רגיש, אמיתי. ולמרות שהוא סבא מבוגר הוא סתלבטן ויודע לצחוק. אין יום שלא בכינו מצחוק יחד. תצביעו לסבא שלי".

סטורי התמיכה של דניאל, צילום: אינסטגרם

מעודדים את רפאלה טווינה

לצד התמיכה באלירן, דניאל קרקוזוב קרא גם להצביע לרפאלה טווינה."זאת דמות שעוד לא הייתה. יש בה הכול מהכול. היא גם אידיוטית וגם חכמה. גם טובה וגם משוגעת. גם בכיינית וגם מצחיקה. תצביעו לה, אוכלי חינם. מגיע לה", כתב.

פטל אסףפירסמה סטורי בו ביקשה להצביע לנעם. בנוסף, כתבה כי היא מבקשת להצביע"גם לרפאלה שלי".

שני זאבשיתפה סטורי שבו קראה להצביע לרפאלה."רפאלה היא הזוכה שלי בגמר הגדול. בואו נעשה היסטוריה", כתוב בסטורי שאותו שיתפה.

בסטורי נוסף היא בחרה לפרגן גם לשלושת חבריה הנוספים בגמר - אלירן, נעם ועומר - וכתבה:"בהצלחה לכל החברים שלי. מחר זה נגמר".

שני מביעה תמיכה בסטורי,

רגע לפני שהצופים יכריעו, נראה שגם מי שכבר יצאו מהבית ממשיכים להיות חלק מהמשחק. ובריאליטי כמו "האח הגדול", גם סטורי של דייר מודח יכול להפוך לעוד קול במאבק על מיליון השקלים.

חמישיית גמר האח הגדול 2026, צילום: רן יחזקאל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...