"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שלקה נגד גאיה קלדרון: "מתנהגת בצורה מחרידה"

משתתפת "האח הגדול" בעונה הקודמת העלתה ביקורת על התנהלותה בבית של קלדרון, דיירת העונה הנוכחית, והסבירה: "כואב לי"

רינת נלקין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

שלקה מדברת על דיירת "האח הגדול" גאיה קלדרון

שלי סנדרוב, שלקה, יוצאת העונה הקודמת של "האח הגדול", לא נשארת אדישה למה שקורה בעונה הנוכחית.

בסטורי שפרסמה היום, היא יצאה נגד הדיירתגאיה קלדרון, עם ביקורת ישירה בנוגע להתנהלותה בבית.

גאיה קלדרון בצילומים ראשונים לטוונטיפורסבן , עדי שנפיק
שלקה לא התחברה. גאיה קלדרון בצילומים ראשונים לטוונטיפורסבן, צילום: עדי שנפיק

"לדעתי יש שם קינאה"

שלקה התייחסה לחברות של קלדרון עם הדיירתפטל אסף, ופתחה את הדברים:"היא מתנהגת אליה בצורה מחרידה, מזלזלת".

בהמשך התייחסה לקשר הזוגי המתפתח בבית בין פטל ובן אוזלבו, ואמרה:"לדעתי יש שם איזושהי קינאה שהיא מסתדרת עם בן".

"עם כולם היא נעימה, ורק איתה לא"

שלקה המשיכה להסביר."לא הבנתי את הקטע שעם כולם היא בטוב, היא נעימה, אבל עם פטל היא כל היום עוקצת אותה, מתנהגת אליה לא יפה בפומבי".

"עוקצת". גאיה קלדרון בצילומים לטוונטיפורסבן, צילום: עדי שנפיק

היא הוסיפה להסביר מה היא חושבת לגבי מה שהיא רואה על המסך."אני לא אוהבת אנשים שמרגישים חזקים על מישהו. לא להמציא, לא לבוא עליי",אמרה, והוסיפה:"ומי שחושב שהיא מתנהגת יפה לפטל הוא חרטטן. היא מתנהגת ביזיוני לפטל".

"לא להמציא". שלקה (שלי סנדרוב), גאיה קלדרון, צילום: אינסטגרם שלקה, רן יחזקאל

"הייתי תולה"

בהמשך שיתפה גם קטע מהתוכנית שבו קלדרון אומרת לפטל:"אם עוד פעם אחת תגידי את זה אני אתעצבן".

על הקטע הזה הגיבה שלקה בחריפות וכתבה:"אני נשבעת שהייתי תולה בנאדם שהיה מתנהל איתי ככה באופן רציף. מחריד מחריד מחריד".

שלקה חתמה עם דברי תמיכה ועידוד המכוונים לפטל."פטל כפרה שלי, אני איתך, זה הזיה גמורה הדבר הזה. מסכנה, וואי כואב לי עליה, היא טהורה".

עידוד משלקה. פטל אסף, צילום: רן יחזקאל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...