בפרק החדש של "קלוז'ר" נויה אריאלי ודור טאוב יושבים יחד ומדברים על גבי מ"אהבה חדשה". אריאלי הולכת על שיחה של גבולות ופלרטטנות, טאוב הולך חזק יותר, כולל המשפט: "מסכן הגבר שיתאהב בה". הדברים נאמרו בשיחה של אריאלי וטאוב בפרק, לפי התמלול שנשלח למערכת.
טאוב קובע: "ליהוק לא טוב"
טאוב פותח בהשוואה לדיירת אחרת ומסביר למה מבחינתו שם זה עבד יותר, לדבריו: "גבי ליהוק לא טוב בכלל אם אני משווה אותה לדניאלה... דניאלה לא ידעה לתקשר עם גברים... זה גניד ליהוק טוב היא רוצה זוגיות אבל לא מבינה איפה ואז נוצרת הדרמה איזה כיף לראות תסביכים".
ואז הוא עובר לטענה המרכזית שלו: "גבי פשוט לא רוצה זוגיות". לטענתו, גם אם יביאו לה "את הגבר הכי חתיך בעולם", היא "תפלרטט איתו תתנשק איתו תעשה הכל מהכל אבל לא מענניין אותה זוגיות".
"פיק מי מזיק"
משם טאוב מחריף: "כשדיברנו על יובל שהיא פיק מי לא מזיק אז גבי פיק מי כן מזיק". הוא גם מתעכב על ברקו וטוען שגבי מודעת לרגש שלו ומשחקת על זה, לדבריו: "לשמוע ברקו דלוק עלי וברקו רוצה אותי ובהזדמנות הכי קטנה וראשונה לזרוק לו נשיקות או להגיד לו חולה עליך שהיא יודעת בדיוק מה הוא מרגיש".
ואז מגיע משפט שמסכם את דעתו: "מסכן הגבר שיתאהב בה". מבחינתו זה גם עניין של דפוס: "לא כיף להיות בזוגיות עם בחורה כזו שמפלרטטת... והיא תגיד אני נחמדה לא מפלרטטת אז לא את לא נחמדה".למרות הטון, טאוב מוסיף הסתייגות אחת: "עד שהיא ידעה את זה היא הגבירה את היחס כלפיו היא מותק אבל לדעתי היא לא מוכנה לזוגיות ולא הכי כנה".
אריאלי: גבולות, לא נרמול
אריאלי באותו שיח מנסה למסגר את זה כעניין של גבולות. היא אומרת על גבי ש"פגשנו אותה והיא חמודה ממש" וש"קל לקהל להיות בצד שלה", במיוחד "עם כל הקטע עם רז שהוא לא יצא כזה טוב לידה".
אבל מכאן היא לוקחת את זה לדיון עקרוני: "לבחורות יש את הקטע של פלרטטנות יתר... אני חושבת שחייב לשים לזה גבולות כי לנרמל פלרטטנות זה לא בריא". אריאלי גם מסבירה למה זה מסתבך ברגע שיש צד שני שנכנס רגשית: "לגברים... יש להם רצונות ואם תדחקי גבר ותעשי טיזינג ותפלרטטי איתו תקבלי גם בחזרה ואם יש לך גבר מהצד זה לא נעים לו ואותו דבר גם הפוך". ואז היא סוגרת את זה מבחינתה במשפט חד: "זה לא תכונה שאפשר להגיד מה שיש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו





