"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

״חווינו אנטישמיות״: שירז וחן מה״אח״ חושפים

הזוג הטרי מה״אח הגדול״ חוו אנטישמיות בשוויץ, לטענתם סולקו ממסעדה רק כי דיברו עברית כל הציטוטים והפרטים בכתבה

,עודכן
0השמעה

חן ושירז משתפים שחוו אנטישמיות בשוויץ

שירז בן ארי וחן קרואניק שהכירו בעונה הנוכחית של “האח הגדול”, טסו לחופשה זוגית בשוויץ. אבל הרומנטיקה התחלפה במהירות בכעס ותדהמה כשלטענתם סולקו ממסעדה רק מפני שדיברו עברית.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

“לא הכניסו אותנו כי אנחנו ישראלים”

בסטורי שהעלו לחשבון האינסטגרם שלהם, נראים השניים נסערים אחרי התקרית. שירז סיפרה:“נכנסנו למסעדה שקיבלנו עליה המלצה, וברגע שהתחלנו לדבר עברית האישה באה אלינו, רצה ממש, ואמרה ‘אתם לא יכולים לאכול פה, יש פה חזיר, אתם לא יכולים לאכול חזיר נכון?’”. חן הוסיף בכעס: “אני עצבני רצח. חברה, אל תלכו לשם. חווינו אנטישמיות כרגע, רק כי שמעו שאנחנו מדברים עברית.”

המסעדה שלא הכניסה את שירז וחן,צילום: אינסטגרם

“תלכו מפה”

לדבריהם, גם כשניסו לשאול אם יש משהו אחר להזמין, התגובה לא הותירה מקום לספק. “חן שואל אותה אם יש משהו בלי חזיר, והיא ישר ענתה ‘לא, ביי ביי, תלכו מפה’. פשוט סילקה אותנו,” סיפרה שירז. השניים חתמו את הסרטון בקריאה נרגשת: “עם ישראל חי, ואף אחד לא יסלק אותנו בחיים.”

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו