"שני ויובל יתחרטו על זה"

זוכה "האח הגדול" אור בן-דוד ביקר את הדיירת שני אדרי וחטף. בסטורי הסבר לדבריו הוא יצא נגד הזוגיות שלה עם יובל לוי וטען: הם יתחרטו עליה

שני אדרי עם יובל לוי. צילום: רשת 13

זוכה העונה הקודמת של "האח הגדול" אור בן-דוד לא חסך ביקורת מאחת הדיירות המובילות והדומיננטיות בבית "האח הגדול" שני אדרי, בעיקר על רקע מערכת היחסים רווית הדרמות שלה עם יובל לוי. אמש (שני) אחרי שהותקף על כך לא מעט הוא העלה סטורי הסבר שבו קבע: שני ויובל יתחרטו על הקשר שלהם כשיצאו מהתוכנית. 

יוצא נגד שני וחוטף. אור בן-דוד, צילום: אפרת אשל

"עכשיו עושה לכם סדר כי מלא בדויים פתאום מקללים אותי ואומרים לי 'מה, איך אתה מעז לדבר על שני?' וכו' וכו', ו'איך אתה משפיל אותה!'. אז אני אגיד לכם: אני מאוד מחבב את שני. גם חיבבתי אותה מהתחלה. חושב שהזוגיות הזאת לא תורמת לשניהם! כי הם יצאו החוצה ויתחרטו עליה, וזהו!". 

שני ויובל יתחרטו. אור בן-דוד,

המתקפה על בן-דוד הגיעה כאמור אחרי ביקורת וכעס שלו על שני שבאה לידי ביטוי בסדרת סטוריז שהעלה בתחילת השבוע. "וואי, אני בשוק! אני לא מאמין!", אמר ברקע סצנת הויכוח בין יובל לשני. בהמשך פנה ללוי: "אח שלי, תגיד לה 'מי את? יאללה, טוסי! מי את!'. די, אני לא יכול יותר עם האדישות הזאת. תגיד, אתה דפוק? מה עובר עליך! מה זה?!". 

אור תופס צד במערכת היחסים בין יובל לשני | מתוך אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו