"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

מאי ערב: ״ בקלות אהיה בויקטוריה'ס סיקרט"

בשיחה צפופה עם ארז איסקוב חושפת דיירת "האח הגדול" כי היא בטוחה שמה שחסר למלאכיות זה גוף כמו שלה

מאי ערב על ויקטוריה סיקרט

מאי ערב, כוכבת העונה הנוכחית של "האח הגדול", מחלקת מחמאות לעצמה באותו קצב שבו היא מחלקת ביקורת לחברות המסלול של "ויקטוריה'ס סיקרט". אחרי שהגולשים לא חסכו הערות לגבי הלבשת SKIMS שלה, ערב בוחרת להבהיר: אם רק הייתה רוצה כבר הייתה מדגמנת תחת כנפי המלאכים.

חלום? כן. דוגמנית? גם

בתוך בית "האח הגדול", בשיחה שלא ברור למי בדיוק היא כוונה (אבל ברור ממי היא לא התרשמה), אומרת ערב בביטחון עצמי נדיר אפילו במונחים של ריאליטי: "חלום לעשות ויקטוריה, ובקלי קלות אני יכולה להיות שם." והיא לא עוצרת שם. הדיירת מוסיפה אבחנה חדה, עם נגיעה קלה בגוף שלה עצמה ובלי הרבה נגיעות של צניעות: "אני גם גבוהה, פשוט הבעיה אצלי שיש לי ציצי ותחת."

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מאי ערב, צילום: מאי ערב, אינסטגרם

כיעור זה הסטנדרט החדש?

הטיעון המרכזי של ערב? לא הנתונים שלה אלא מה שהיא מכנה "הירידה בסטנדרטים של ויקטוריה'ס סיקרט": "ראית איזה דוגמניות מכוערות היו השנה? אין כיעור כזה. כל תצוגה אני רואה, ואני רואה הכול אין מכוערות כאלה."

לא ברור מה בדיוק הבעיה עם "הציצי והתחת" שמונעים ממנה לשלב כנפיים ולעוף למסלול, אבל ערב משוכנעת שמה שיש לה אין לאחרות, ושמה שיש לאחרות פחות מרשים.

סאן מזרחי על המסלול של ויקטוריה'ס סיקרט,, צילום: צילום מסך: ויקטוריה'ס סיקרט, יוטיוב

כזכור התצוגה של ויקטוריה'ס סיקרט, שנחשבת לאורך שנים למעמד שיא לדוגמניות על, אכן כללה בעבר דוגמנית ישראלית אחת בלבד סאן מזרחי, שצעדה על המסלול ב-2023. ערב, בינתיים, עוד לא קיבלה הזמנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו