"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

״רציתי שזה יישאר ביננו״: בן הזוג של כוכבת הריאליטי נחשף

כוכבת "הישרדות" לא רצתה לחשוף את הקשר, אבל עכשיו זה רשמי: שי לניאדו תפוסה והבחור רחוק מאוד מעולם הזוהר, הפרטים והתמונות בפנים

,עודכן
0השמעה
שי לניאדו. צילום: פרטי

שי לניאדו, אחת המתמודדות הבולטות בעונה הנוכחית של הישרדות, כבר מזמן לא רווקה אבל עד עכשיו היא הצליחה לשמור על זה מתחת לרדאר. כעת מתברר שהשורדת החזקה כבר חזרה מהאי ישר לזרועותיו של דור, בן זוגה, איתו היא מתגוררת בירושלים.

זוגיות מתחת לרדאר

לניאדו, שמזוהה כאישה עצמאית ולוחמת, מנהלת מערכת יחסים רצינית עם דור, איש פוליטי שעובד בכנסת כבר שנים, אבל שונא את אור הזרקורים. ואם זה לא מספיק מפתיע הוא גם דתי על גבול החרדי, בעוד היא חילונית לגמרי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הקשר שלהם התחיל אחרי חזרתה מהאי, ולכן לא שמענו אותה מדברת עליו במהלך העונה. אבל מאז הדברים התקדמו במהירות, והשניים כבר חולקים קורת גג וגרים יחד בירושלים.

שי לניאדו ודור בן זוגה,צילום: פרטי

"רציתי לשמור את זה לעצמי"

לניאדו נשאלה בעבר על חיי האהבה שלה וענתה בזהירות:
"האמת שכן, אני בזוגיות. רציתי לשמור את זה לעצמי, פחות עיניים. אני יוצאת עם בן אדם שהוא אנונימי, שלא רוצה את כל הפרסום הזה. הוא בחר בי, לא בפרסום, והחלטנו לשמור על זה ככה".

נראה שהרומן הזה מתנהל בדיוק כפי שהיא רצתה רחוק מאור הזרקורים. עד עכשיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו