שדרוג לעסק | ישראל היום

שדרוג לעסק

הלב של כל מי שמתעסק באפייה הוא התנור, כמעט בכל תרבות ניתן למצוא את תנור האפייה המקומי שמעניק לכל בישול ואפייה חוויה אותנטית שמחברת את הקהילה למאכלים המקומיים
פורסם ב:
0
  • צילום: 450C

תנור אפייה יכול לשדרג כל עסק הן מבחינה אסתטית והן מבחינת איכות המוצרים. כאשר אתם מחליטים לרכוש תנור עומדות לרשותכם אפשרויות רבות ומגוונות. חשוב שתבינו אילו מוצרים אתם מייצרים ובאיזה כמויות, הבנת הגורמים הללו יסייעו לכם להבין איזה תנור יהיה המתאים ביותר לצרכים שלכם   


אם אתם חובבי אוכל אמיתי ואיכותי, קרוב לוודאי שתחשקו באוכל שיורכב מרכיבים איכותיים ויכלול חווית בישול אותנטית שתעניק לכל ארוחה ערך מוסף. רק טאבון אפייה יכול להעניק לכם את הטעם העשיר ואת שיטות הבישול המסורתיות שייתנו מענה לתשוקות הקולינריות שלכם ויגרפו שבחים רבים.


בין אם אתם שפים מיומנים, בעלי עסק בתחום המזון או אנשים פרטיים שבישול ואפייה זה התשוקה שלכם, תוכלו להוסיף תנור אפייה על גז או עץ שיהפוך כל אפייה לחגיגת חושים מדהימה! בין אם למשפחה קטנה או למסיבה עם אורחים רבים, עם טאבון אפייה השמיים הם הגבול.


אפייה בתנורי עצים זוהי שיטה עתיקה להכנת אוכל, מומחים רבים בתחום הקולינריה קבעו כי ישנם יתרונות רבים לאפייה ובישול בתנור עצים או גז:


  • אפייה מהירה- בעוד שתנור ביתי מגיע ל 500 מעלות, תנור עצים טוב יכול להגיע ל 800 מעלות, מה שמקצר את זמן האפייה באופן משמעותי, תוכלו לאפות פיצה תוך שתיים עד חמש דקות (תלוי בעובי הבצק). כשמדובר בעסק שמוכר מאפים שונים הנתון הזה עשוי לשדרג את התפוקה שלכם בצורה חדה.
  • טעם משופר- אם זכיתם אי פעם לטעום פיצה אפויה בתנור עץ, ללא ספק שמתם לב להבדל משמעותי בטעם. בין השאר, הטעם המשופר שמציע בישול בעץ נובע מפיזור החום בצורה אחידה. בנוסף, אפייה בתנור עץ מעניק טעם ייחודי ומעושן שאי אפשר לחקות בתנור ביתי סטנדרטי.
  • שמירה על ערכים תזונתיים- בשנים האחרונות חלה עלייה במודעות בנושא בריאות הגוף. כך אנשים רבים בוחרים להוסיף למאכלים שלהם שלל ירקות טעימים ומזינים. בישול ואפייה עם אש גלויה בתנור עץ משלת ירקות ופירות במהירות רבה תוך שמירה על הוויטמינים, חומרי ההזנה הטבעיים ואף נוגדי חמצון מסוימים. תהליך בישול ארוך עלול לגרום לדלדול של החומרים המזינים באוכל ולהפחית את ערכו התזונתי של האוכל שלכם.
  • חסכון באנרגיה- כל מי שרוצה לשמור על אורח חיים ירוק תמיד יחפש אחר דרכים חדשות לקצץ בצריכת האנרגיה שלו. במקרים כאלו, תנור עץ זאת בהחלט אופציה נהדרת מאחר והוא אינו מצריך שימוש בגז או חשמל, מקור האנרגיה היחיד הוא החום מהאש.

לסיכום: אפייה ובישול בטאבון עצים זה תענוג קולינרי אמיתי שייקח כל שף ובשלן חובב לגבהים חדשים של התנסות וטעם ייחודי. כל זה תוך שמירה על הערכים התזונתיים של האוכל שלכם בנוחות מפליאה וסביבת עבודה מקצועית.


אם את רוצים לשדרג את העסק שלכם עם תנור אפייה עליכם להבין מה הצרכים שלכם ואז לתת לעצמכם את המענה הטוב ביותר. צוות המומחים שלנו ישמח לעזור לכם לבחור את התנור הטוב ביותר לעסק או לבית שלכם. שתהיה אפייה נעימה!


בשיתוף תוכן שיווקי

האמור בכתבה כולל תוכן ומידע מסחרי/שיווקי , ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו. פרסום התכנים והמידע המסחרי בכתבה אינו מהווה המלצה או הצעה מצד מערכת ישראל היום לרכוש ו/או להשתמש בשירותים או המוצרים בכתבה.

 
 

outbrain-article-desktop-side