"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קבלת פנים עוינת לשחקני ברצלונה, גם הנרי מועמד
אחרי ההפסד המבזה לבאיירן וההדחה המשפילה מליגה האלופות, שחקני הבלאוגרנה שבו מליסבון היישר להפגנת שלטי מחאה מצד האוהדים: "כל שכירי החרב חייבים לעוף הביתה" • חלוץ העבר הצרפתי גם נכנס לבורסת השמות • הנשיא ברתומאו קבע ישיבת הנהלת בהולה ביום שני
צילום: אי-פי-איי // ליאו מסי יורד מהאוטובוס. האוהדים מתקשים לסלוח

קבלת פנים עוינת לשחקני ברצלונה, גם הנרי מועמד

אחרי ההפסד המבזה לבאיירן וההדחה המשפילה מליגה האלופות, שחקני הבלאוגרנה שבו מליסבון היישר להפגנת שלטי מחאה מצד האוהדים: "כל שכירי החרב חייבים לעוף הביתה" • חלוץ העבר הצרפתי גם נכנס לבורסת השמות • הנשיא ברתומאו קבע ישיבת הנהלת בהולה ביום שני

מערכת ספורט היום
, עודכן

יממה אחרי התבוסה ה-8:2 מול באיירן מינכן וההדחה המבזה מליגת האלופות, בברצלונה מנסים לאסוף את השברים, ולמעשה כבר הפנימו כי לתצוגת הנפל של מסי וחבריו יהיו השלכות רבות לעתידו הקרוב ביותר של המועדון הקטלוני.

אומנם ע"פ הפרסומים מאוריסיו פוצ'טינו הוא המועמד המוביל להחליף את קיקה סטיין, אך בשעות האחרונות גם שמו של תיירי הנרי נוסף לבורסת השמות יחד עם צ'אבי, חביבם של השחקנים. חלוץ העבר הצרפתי, ששיחק בברצלונה בין 2007 ל-2010 ובימים אלה מדריך את מונטריאול אימפקט מה-MLS, אומנם לא הצליח לקצור הצלחה גדולה במונאקו, אך זה כלל לא הפריע לכלי התקשורת בספרד, לסמן אותו בתור מועמד ראוי לתפקיד.

מסי. קבלת פנים לא לבבית במתחם האימונים // צילום: אי-פי

בעקבות התבוסה והכאוס הגדול שנוצר במועדון אחרי דבריו הנוקבים של פיקה בסיום המשחק ("המועדון צריך שינויים, ואני לא מדבר על השחקנים או המאמן"), הנהלת הבלאוגרנה כבר החליטה על ישיבת הנהלה בהולה ביום שני הקרוב, אך אל תצפו מהנשיא ברתומאו שייקח אחריות. האחרון הבהיר כבר אמש: "פיקה צדק שאמר שהלילה היה אסון. מעתה והלאה צריך לקבל החלטות, חלק מהן כבר היו עמוק בראש שלנו לפני המשחק הזה. אתם תראו את השינויים כבר בימים הקרובים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, לפני כשעה קלה, שחקני ברצלונה וכל הצוות המקצועי חזרו מליסבון ונחתו בעיר, היישר לקבלת פנים עוינת ולא סימפטית מצד האוהדים. המאמן סטיין והשחקנים אומנם הצליחו להתחמק, אבל קשה היה להסתיר את שלטי המחאה, שעליהם נכתב, בין היתר: “פחות יוקרה ויותר כבוד” ו-"כל שכירי החרב חייבים לעוף הביתה". האוהדים שחיכו במתחם האימונים של ברצלונה, אומנם לא הצליחו לפגוש פנים מול פנים את השחקנים, אך הנזק הציבור כבר נעשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...